Zahvaljući hrvatskom zastupniku za Husqvarnu, Drezga d.o.o. koji s puno entuziazma prati našu brdsko biciklističku scenu već duži niz godina, uspjeli su ekskluzivno dobiti mogućnost prodaje električnih bicikla, ovog novog-starog brenda, za Hrvatsku.

Naime, Husqvarna e-bicikli se mogu kupiti samo u zemljama njemačkog govornog područja ali i u Hrvatskoj. Prava premjera cijelog segmenta bude dostupna ovaj weekend u Korenici na najmasovnijem biciklističkom događanju u Hrvatskoj na 6. izdanju AB Maraton Plitvice.

122 godine iskustva - Haibike, KTM...


Priča Husqvarne kao bicikističkog brenda stara je više stotinjak godine, te su ujedno i najstariji švedski biciklistički proizvođač. Danas, obitelj Puello, bivši vlasnici Winora grupe (Winora, Haibike) nakon povlačenja iz posla, u suradnji s KTM-om (koji radi motore, ne bicikle) pokreću Husqvarna brand e-bicikla. Budući su pioniri u razvoju električnih bicikala i kreatori prvog e-MTB-a, inovacija u budućnosti neće nedostajati.

Najjači Husqvarnin brdski bicikl zove se MC7 (mountain cross) model koji je opremljen Shimanom XT komponentama i Shimanom Steps motorom. Zanimljiva je konstrukcija akumulatorske baterije koja se sastoji od šest malih blokova povezanih savitljivim zglobovima... 

Uskoro više na našoj Drobioni, kada ćemo opsežno testirat Husqvarninu perjanicu.Vidimo se u Korenici, do tada bacite oko na link www.husqvarna-bicycles.com

Ili za one koji ne mogu čekat bicikli su u prodaji:

Pile & Vile - Husqvarna Centar
www.pileivile.hr
01 3335 300
Obrtnička ulica 2, Rakitje‎ (kod Zagreba)