Jeste li se prijavili za Mitas 4 Islands 2020, koji će biti održan od 21. do 25. travnja? Ako ne, kliknite na 4islands.hr. Inače, kao i svake godine, organizator osigurava smještaj. Dakle, na moru, ako se naravno odlučite na jedan od ponuđenih.

Na moru

Ovaj put možete birati između četiri barke ili jahte.

- Aquamarin je jahta dugačka 43 metra, izgrađena 2017. godine, s velikom palubom od 200 četvornih metara i 19 dvokrevetnih luksuznih kabina, te nudi 6x doručak i večeru s 4 slijeda, piće dobrodošlice, jednu "kapetanovu" večeru uz živu glazbu, degustaciju vina i maslinovog ulja, klimatizirani dnevni boravak i jacuzzi te besplatan pristup internetu.

- Amalia ima 36,7 metara duljine i porinuta je 2012. godine.Ima 180 kvadratnih metara veliku otvorenu palubu i 45 četvornih metara natkrivene palube. Ima 18 kabina u koje se mogu smjestiti po dva gosta, ima ponudu sličnu kao i Aquamarine, ali bez žive glazbe i dodatne ponude kave i čaja tijekom cijelog dana.

- Morena je duga 29 metara i izgrađena je 2008. godine. Može primiti 32 osobe, smještene u 16 kabina. Ponuda na Moreni gotovo je ista kao i ponuda Amalije.

Dalmatinka, najstariji i najautentičniji drveni brod u ponudi, izgrađen 1968. godine, renoviran 2006. godine. Dugačka je 23 metra i prima od 20 do 27 gostiju. Na palubi je 53 kvadratna metra prostora, a ponuda je slična dvama većima, ali bez "kapetanske" večere.

Cijene, detaljan opis i rezervacije možete pronaći na ovoj lokacijiUz more

Hotelski smještaj u Baškoj, Rabu i Lošinju. U Baškoji u hotelu Corinthia, na Rabu u hotelu Lopar , te u Lošinju, u hotelima Aurora i Vespera. Ponuda vrijedi za Krk od 20. do 23. travnja, Rab od 23. do 24. travnja te za Lošinj od 24. do 26. travnja. Ponuda uključuje doručak i večeru, klimatizirane dvokrevetne sobe, besplatan pristup internetu, hotele s tri ili četiri zvjezdice.

Ponudu hotelskog smještaja možete pronaći na ovim stranicamaPosebna ponuda - na jahti s Tomijem

Za sljedeću utrku možete izabrati da kompletna 4 otoka prokrstariš u društvu Orbeinog Tomija Missera, MTB legende i, ove godine u dvojcu s Danielom Ruanom, pobjednikom u kategoriji master. Za poseban doživljaj na luksuznoj jahti bit će mjesta za 15 ekipa odnosno 30 osoba. Ako ste zainteresirani i želite biti dio legendarnog krstarenja Kvarnerom, kontaktirajte Tomijevu ekipu.

Foto organizator

Pročitaj i

Prijave za Mitas 4 Islands 2020. su… otvorene!
VIDEO: Mitas 4 Islands i Orbea Factory Team