Kod omiških obalnih jahača nikada nije dosadno. Ovoga puta posjetili su ih Cheryl i Jobbo, koji jedre pod australskom zastavom, a kraj i istražuju na brdskim biciklima. (i da… kaže se Omeeesh…)Nastavljamo avanturu oko i iznad Omiša spustom s gotovo 400 visinskih metara do nule te intervjuom s Mirom iz Coast Riders.Ovako izgleda božićno furanje u Dalmaciji. Ante u kratkim rukavima.

Jernej s tatom na Tromeji, neposredno prije snijega. Prema dolje talijanskom stranom.Za bilo kojeg BMX freestylera iz našeg konca svijeta, furanje s Marinom Rantešom znanstvena je fantastika. Kao da idete s Djedom na sanjkanje! To vrijedi i za Bruna.Jašovi najtrialističniji trenuci u 2019. Zbog zločina nad Offspringom umalo je ostao bez videa u našem izboru... (hmmm… nije li Offspring sam po sebi zločin?)
Već smo imali video s tvrđavom u BiH, ali još ne i u snijegu. Utabana staza i fatbike, što ti još treba?Usamljenom kamermanu AG-u ne ponestaje inspiracije! Fantastična prečka ispod Čavna.Rodeaši iz Rijeke na jednoj od tura po obroncima Učke.